Pöllö lensi perheen keittiöön – seurauksena ihastuttava pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka koteihin eksyy toisinaan erilaisia luontokappaleita, ovat pöllöt melko harvinainen vieras ihmisten asunnoissa. Juuri siksi pienen pöllön ilmestyminen erään yhdysvaltalaisen perheen kotiin tulikin heille suurena yllätyksenä.

Pöllö oli päätynyt Pohjois-Carolinassa asuvan perheen kotiin autotallin oven kautta. Lintu löysi tiensä kodin keittiöön, eikä päässyt omin avuin ulos talosta. Niinpä asukkaat hälyttivät poliisit paikalle.

Poliisit onnistuivat nappaamaan pöllön, jolle he antoivat nimen Steve. Eläinsuojeluyhdistyksen työntekijä tarkisti linnun ja totesi tämän olleen kunnossa. Lintu vapautettiin lopulta takaisin luontoon viranomaisten otettua ensin sosiaaliseen mediaan kuvia söpöstä yllätysvieraasta.