Realitytähti Big Ed politiikkaan – haluaa Kalifornian kuvernööriksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Big Ed, eli Ed Brown, on Yhdysvaltojen San Diegosta kotoisin oleva pienikokoinen mies. Ed päivittelee aktiivisesti kuulumisiaan sosiaaliseen mediaan. Nyt mies on kertonut hakevansa poliittiselle uralle.

– Julistaudun virallisesti Kalifornian osavaltion kuvernööriehdokkaaksi, Ed ilmoittaa Tiktokissa.

Big Ed julistaa videollaan, että aikoo olla pienen ihmisen asialla. Hänen kihlattunsa Elizabeth “Liz” Woods on kuvannut videon, jolla mies kertoo ehdokkuudestaan viinilasi kourassa. Hän on myöhemmin julkaissut lisää kampanjavideoita nettiin.

@thisisbiged Biged will run as a write in candidate for the Governor 2023..! #government #califroniagovenor #thisisbiged #biged ♬ original sound – This Is Big Ed