Shokkikäänne suhteessa: Katie Price ja kihlattu Carl Woods erosivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen povipommi Katie Price on purkanut kihlauksensa Love Island -realitysarjasta tunnetuksi tulleen 31-vuotiaan Carl Woodsin kanssa. Eron syytä ei tarkalleen tiedetä vielä, mutta kaksikolla on ollut hankalaa viime aikoina. Pariskunta vietti äsken aikaa Thaimaassa lomalla ja eroilmoitus tuli pian sen jälkeen.

Carl Woods kosi vuosi sitten 43-vuotiasta Katie Pricea alle vuoden kestäneen seurustelun päätteeksi. Pariskunta otti aiemmin myös yhteiset tatuoinnit ja ikuistivat ihoonsa toistensa kasvokuvat. Nyt Woods on poistanut Instgramistaan kaikki yhteiskuvat ja Katie Priceen liittyvät julkaisut, The Sun uutisoi.

Katie Price on ollut kihloissa seitsemän kertaa. He suunnittelivat perheenlisäystä ja häitä. Nyt nämä haaveet on peruttu. Katie Pricen elämää ovat varjostaneet lukuisat talousongelmat ja rikoskäsittelyt, eikä hänen elämästään puutu skandaaleja tai draamaa.