Emma Kimiläinen kutsui Sami Hyypiää miesystäväkseen – viettivät viikonlopun Liverpoolissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen jalkapalloilija Sami Hyypiä on otellut viime viikonloppuna Liverpoolin kotistadionilla jalkapallolegendojen näytösottelussa. Englantiin oli matkustanut mukaan myös Hyypiän nykyinen naisystävä Emma Kimiläinen, joka avoimesti kehui miehensä edesottamuksia katsomosta käsin.

– Kerrassaan upea kokemus kokea näin mahtava tunnelma ja katsoa, kuinka rakkaani pelaa Legendojen ottelussa Liverpool FC vastaan FC Barcelona. Halkean ylpeydestä!, Kimiläinen kirjoitti Instagramiin ottelukuvien yhteyteen.

Pariskunta on nähty ensimmäisen kerran viime vuoden syyskuussa. Seiska-lehti pääsi suhteen jäljille ensimmäisen kerran ja uutisoi aiheesta. Molemmat osapuolet hakivat avioeroa tahoillaan ja nyt he näyttävät kulkevan yhdessä myös julkisesti.