TikTokiin toivottu ominaisuus – käyttäjien harras toive toteutui

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

TikTok on yksi tämän hetken suosituimmista somepalveluista, mutta monia käyttäjiä on ärsyttänyt tärkeän ominaisuuden puuttuminen. Toisin kuin esimerkiksi Youtubessa, ei TikTokissa ole katseluhistoriaa. Siksi nähtyjen videoiden uudelleen löytäminen voi olla haastavaa.

Pian kaivattu ominaisuus saattaa kuitenkin ilmestyä TikTokiin. Twitterissä on nimittäin huomattu, että osalle käyttäjistä sovellukseen on ilmestynyt Watch History, eli katseluhistoria. Se löytyy sovelluksen asetukset ja yksityisyys -valikosta.

Katseluhistoria on toistaiseksi kokeilun asteella ja vain joidenkin käyttäjien käytössä. TikTokin edustaja kertoi TechCrunch-sivustolle yhtiön kehittelevän uusia keinoja parantaa käyttökokemusta, mutta ei kommentoinut katseluhistoriaa tarkemmin.

Vaikka katseluhistoria on TikTokista puuttunut, voi mieluisia videoita tallentaa palvelussa myöhemmin katsottavaksi. Tallennettuja kirjanmerkkejä voi myös järjestellä omiksi kokoelmikseen.