Pelastusarmeija keräsi 900 000 euroa – auttaa suomalaisia perheitä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pelastusarmeijan Joulupata-keräys tuotti viime vuonna lähes 900.000 euroa. Joulupata-keräyksen tuotolla avustetaan taloudellisiin vaikeuksiin joutuneita kotitalouksia Suomessa. Merkittävimmät kohderyhmät ovat edelleen lapsiperheet, pieneläkeläiset ja työttömät.

Joulupata-keräys on maamme pitkäaikaisin joulukeräys, se järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1906. Apua annetaan ruoka- ja vaatelahjoituksina sekä ostokortteina. Varoilla voidaan tukea myös erilaista harrastustoimintaa sekä järjestää leirejä ja kerhoja eri kohderyhmille.

– Pelastusarmeija ja avun saajat ovat kiitollisia kaikille raha- ja tavaralahjoittajille, vapaaehtoisille ja hyväntahtoisille yrityksille, jotka vuonna 2021 antoivat aikaansa, asiantuntemustaan ja mediatilaa sekä kampanjoivat keräyksen hyväksi, Pelastusarmeijasta kerrotaan.