Pientareelta löytyi ihmiselle kuuluneeksi uskottu luuranko – sitten koominen totuus paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa sijaitsevalla tiellä liikkuneet törmäsivät taannoin veret seisauttavaan näkyyn. Tien lähettyvillä lepäsi nimittäin ilmiselvä ihmisen luuranko. Löydös ei kuitenkaan ollut aivan sitä, miksi sitä alkuun luultiin.

Löydetyistä ihmisen luista ilmoituksen saaneet poliisit saapuivat Conversen Binz-Engleman Roadin tuntumaan tutkimaan asiaa. Paikan päällä he kuitenkin huomasivat, ettei luuranko tosiasiassa kuulunut ihmiselle. Se ei ollut kuulunut millekään elävälle olennolle, sillä kyseessä oli muovinen halloween-koriste.

– Perusteellisten tutkimusten jälkeen ”jäännökset” kerättiin talteen, ja niille annettiin asiaankuuluvat hautajaiset. Pidetään kaikki huolta siitä, että hävitämme roskamme oikeaoppisesti ja pidämme Conversen puhtaana, paikallinen poliisilaitos tiedotti Facebookissa.