Kaunis kesäpäivä sai yllättävän käänteen – taivaalle ilmestyi UFO-aluksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taivaalla lentäviä, tunnistamattomia kohteita kutsutaan lyhenteellä UFO, mikä tulee englannin kielen sanoista unidentified flying object. Kun kohde on tunnistettu, muuttuu sen kirjoitusasu muotoon IFO, eli identified flying object.

– Kuvasin videota takapihallani 27. maaliskuuta noin kello 12.44. Menen joka iltapäivä takapihalleni viettämään rauhallista hetkeä. Olen nähnyt talon yli lentävän monia lentokoneita ja rakastan katsoa ylös nähdäkseni kauniin sinisen taivaan, erikoisen videon Yhdysvaltojen Palm Desertillä, Kaliforniassa kuvannut kertoo.

– Silloin huomasin taivaalla jotain outoa. Kaksi pyöreää ja kiiltävää esinettä, jotka lensivät lähelle toisiaan ja kulkivat ylös, alas ja toistensa yli. Tiesin, että ne olivat lentäviä lautasia, hän jatkaa ja paljastaa, että on aina tiennyt ihmiskunnan olevan vain kansa muiden joukossa.