Will Smith pyysi anteeksi Chris Rockilta: ”Käyttäydyin sopimattomasti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-gaalassa nähtiin tänä vuonna odottamaton tilanne näyttelijä Will Smithin noustua lavalle ja lyötyä koomikko Chris Rockia avokämmenellä. Teon taustalla tähden vaimoon, Jada Pinkett Smithiin kohdistunut vitsi. Smith on sittemmin julkaissut anteeksipyynnön teosta.

– Väkivalta on sen kaikissa muodoissa myrkyllistä ja tuhoisaa. Käytökseni eilisillan Oscar-gaalassa ei ollut hyväksyttävää tai anteeksiannettavaa. Minuun itseeni kohdistuvat vitsit kuuluvat työhöni, mutta Jadan sairauteen liittyvä vitsi oli minulle liikaa ja reagoin tunteella, Will Smith kirjoitti.

– Haluan pyytää sinulta julkisesti anteeksi, Chris. Käyttäydyin sopimattomasti ja tein väärin. Olen häpeissäni, eikä tekoni kuvastanut sitä miestä joka haluan olla. Rakkauden ja ystävällisyyden maailmassa ei ole tilaa väkivallalle, tähti jatkoi.

Välikohtaus tapahtui Chris Rockin vitsailtua Jada Pinkett Smithin valmistautuvan rooliin G.I. Jane -elokuvan jatko-osassa. Se viittasi tähden lyhyeen hiustyyliin, sillä kyseisen elokuvan päähenkilö valmistautui erikoisjoukkojen koulutukseen ajelemalla päänsä. Pinkett Smithin tapauksessa hiustyylin taustalla on hiusten lähtöä aiheuttava alopecia, josta hän on puhunut usein julkisuudessa.