Ellie Goulding Suomeen – esiintyy Kokkolan Viinijuhlien päätähtenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä ensimmäistä kertaa Kokkolan uudessa tapahtumapuistossa järjestetty Kokkolan Viinijuhlat järjestetään tulevana kesänä 29. – 30. heinäkuuta. Festivaalin tämän vuoden pääesiintyjänä nähdään maailmankuulu brittilaulaja Ellie Goulding. Aiemmin Ellie Goulding on nähty Suomessa Ruisrockin, Provinssin ja Ilosaarirockin tähtenä.

Ellie Gouldingin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuu muun muassa yli 1,2 miljardia striimiä Spotifyssä kerännyt 50 Shades of Grey -elokuvan tunnuskappale Love Me Like You Do. Suomessakin paljon radiosoittoa saaneita Gouldingin hittejä ovat lisäksi esimerkiksi Lights, Burn, Hate Me, Close To Me, Figure 8, On My Mind sekä uusimman Bridget Jones -elokuvan tunnuskappaleena kuultu Still Falling For You.

Kokkolan Viinijuhlille on lisäksi kiinnitetty uusina mukaan Erika Vikman, Mariska, Drömhus, BESS, Basic Element, Pandora, Waltteri Torikka ja Younghearted. Aiemmin tapahtuman tähdistä on julkistettu esimerkiksi Behm, Tehosekoitin, Haloo Helsinki!, Anna Abreu, Arttu Wiskari, Kaija Koo, Ressu Redford ja Maija Vilkkumaa.

Tänä vuonna tapahtumassa nähdään kaksi esiintymislavaa, päälava ja Kokkola-lava. Kokkolan Viinijuhlat sai viime vuonna loistavan vastaanoton ja keräsi Kokkolan keskustan läheisyydessä sijaitsevaan Tapahtumapuistoon yli 10 000 kävijää. Tapahtuma on myös tänä kesänä 2022 kokonaisuudessaan K18.

Kokkolan Viinijuhlilla nähdäänkin kahdella esiintymislavalla erittäin kattava, yli 20 artistin ohjelmisto kotimaisia ja kansainvälisiä artisteja. Kokkolan Viinijuhlat on premium-tason festivaali aikuisille, missä päästään viikonlopun aikana nauttimaan tasokkaasta artistikattauksesta.