Courtney Stoddenilta shokkipaljastus: Doug Hutchinson groomasi kuukausia ennen avioliittoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma kohisi, kun 16-vuotias Courtney Stodden meni naimisiin 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Elettiin vuotta 2011. Nyt Courtney Stodden on paljastanut Hutchinsonin lähestyneen häntä alunperin sähköpostilla.

Sähköpostiviestistä alkoi kuukausia kestänyt groomaus. Huomattavasti vanhempi näyttelijä lupasi Stoddenille uran Hollywoodissa. Hän pyysi alaikäiseltä Stoddenilta valokuvia ja lopulta tapaamista. Hutchinson uskotteli, että koska tyttö oli alaikäinen, oli ainoa tapa saada hänet Hollywoodin avioliiton kautta. Muutama päivä tapaamisen jälkeen he jo astuivat vihille – vieläpä Stoddenin vanhempien suostumuksella.

Courtney Stoddenin äiti tajusi tehneen kohtalokkaan virheen, kun teinivaimona kuuluisuuteen noussut sairastui nopeasti avioliiton jälkeen mielenterveysongelmiin, päihteiden väärinkäyttöön ja syömishäiriöihin. Hänen isänsä ei ole sen sijaan ollut tyttärensä kanssa enää missään tekemisissä ja Stodden olisi toivonut, että hänen isänsä olisi estänyt avioliiton. Liitto johti lopulta seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja väkivaltaan.

Hiljattain käynnistettiin myös kampanja #stopdoughutchison, mikä paljasti näyttelijän vuosien ajan tapahtuneen lasten hyväksikäytön. Ainakin aksi naista Courtney Stoddenin lisäksi ovat kertoneet kuusikymppisen näyttelijän kyseenalaisista toimista. Julkisuuteen on noussut muun muassa miehen teini-ikäiselle tytölle lähettämä kirje. Yksi uhreista kertoo joutuneensa näyttelijän hyväksikäyttämäksi 14–18-vuotiaana.

Uhreja on varmasti enemmänkin, koska häpeä voi estää naisia kertomasta totuutta. Näyttelijästä on tehty rikosilmoitus.Nyt 27-vuotias Courtney Stodden kertoi kokemuksistaan Call Her Daddy -podcastissa. Stodden on ollut jo viisi vuotta uudessa parisuhteessa Chris Sheng -nimisen yrittäjän kanssa. Pariskunta on ilmeisesti kihlautunut alkuvuodesta.

https://www.instagram.com/p/CYdUuHMuIfp/

https://www.instagram.com/p/CZ9xs6JJOEJ/