Rintaliivit kotona ja vodkaa suoraan pullosta – kohukaunottarelle rajut bileet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa.

Nyt kurvikas kaunotar on kuvattu bileissä, joissa vauhtia näytti riittävän. Hän poseeraa nimittäin kuvassa valkoisessa tiukassa topissa, jonka alla ei ole rintaliivejä. Samaan aikaan hänen suuhunsa kaadetaan vodkaa suoraan pullosta.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.