Demi Rose yläosattomissa vain henkselit poven peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Ranskan Courchevelissä viime aikoina lomaillut ja sieltä aktiivisesti kuvia sosiaalisessa mediassa julkaissut Demi on nyt esitellyt laskettelumuotia, jota ei Suomessa tulla näkemään. Rose nimittäin poseeraa yläosattomissa ja vain lasketteluasun henkselit povensa peittona.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.