Perheenäiti löysi maidon seasta kuolleen hiiren

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Kuten monissa kotitalouksissa, on maito yleinen osa kanadalaisen Shaylynn Marsdenin perheen ruokavaliota. Taannoin Christian Islandilla asuva nainen teki ostamansa maidon joukosta kuitenkin ruoka- ja juomahalut vieneeen löydön.

Shaylynn Marsden oli ihmetellyt Neilson TruTaste -maitoa sisältäneen pussin tuntuneen tavanomaista painavammalta. Tutkittuaan pussia tarkemmin hän tajusi sen sisältäneen maidon lisäksi kuolleen hiiren. Naisen kolmivuotias lapsi oli jo ehtinyt juomaan maitoa.

– Ällötyksen määrä oli jotain uskomatonta… Halusin kirjaimellisesti kurlata suuni valkaisuaineella. Niin ällöttävältä se tuntui, 28-vuotias Marsden kuvaili CBC-uutissivustolle.

Shaylynn kertoo tarkkailevansa poikansa vointia ja kärsineen jo itse ripulista. Neilson Dairy -meijerin mukaan vastaavat tapaukset ovat erittäin harvinaisia. Se ei kuitenkaan lohduttanut Shaylynniä, joka kertoo menettäneensä uskon elintarviketurvallisuutta kohtaan.