Kotipizza järjesti pizzansuunnittelukilpailun – nyt äänestetään voittajat

Ruoka · Tim Isokivi

Useista ravintoloista voi tilata fantasiapizzan, mutta miltä tuntuisi saada omien mieltymysten mukainen pizza listalle? Ravintolaketju Kotipizza järjesti taannoin kilpailun, jossa asiakkaille tarjottiin mahdollisuus suunnitella oma uutuuspizza.

Kotipizza by Kotijoukot -kilpailuun lähetettiin lähes 1 500 ehdotusta, josta ravintolaketju on nyt valinnut viisi finalistia. Yleisön voittajaksi äänestämä pizza päätyy kilpailijan valitseman Kotipizza-ravintolan valikoimaan rajoitetuksi ajaksi.

Finaaliin pääsivät askolalaisen Aku Ahosen Suomicana, mikkeliläisen Esko Korpelaisen Hörzin Zörzi, karjalohjalaisen Evi Ekroosin Pohjan Akka, kokkolalaisen Julia Raution Zueven M.D.D.C.T. ja pirkkalalaisen Olli Heikkisen Kale Seitan. Kotikokkeja ja heidän pizzojaan esitellään 4.-14. huhtikuuta välisenä aikana Kotipizzan somekanavilla.

Kotipizza by Kotijoukot -kilpailun voittajaksi valitaan eniten tykkäyksiä, kommentteja ja muita reaktioita saanut kilpailija. Äänestys päättyy 21. huhtikuuta.