Joy Corrigan märässä paidassa rannalla – ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittaisen uimapukunumeron sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Ura on nousukiidossa, ja se näkyy myös sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa mallikaunotar on poseerannut näyttävästi rannalla valkoinen ohut paita yllään, ja kastuessaan valittu asu muuttui luonnollisesti läpinäkyväksi.

27-vuotias Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.