Kissa kuvattiin suosikkiharrastuksensa parissa – rakastaa vessan vetämistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisille arkipäiväiset asiat voivat herättää lemmikkieläimissä suurta hämmästystä. Niinkin tavallinen ilmiö kuin veden katoaminen vessanpönttöön voi olla lemmikin pääkoppaa kutkuttava mysteeri, jota on pakko tutkia tarkemmin kerta toisensa jälkeen.

Vessanpöntön toiminta ihmetyttää esimerkiksi Yhdysvaltojen Massachusettsissa asuvaa Sig-kissaa. Lemmikin suosikkiharrastus on nimittäin vessan vetäminen. Vedettyään vessan se tuijottaa haltioissaan pöntön pohjaa.

– Kissani Sig menee kylpyhuoneeseen ja vetää vessanpöntön, kun silmämme välttävät. Tällä kertaa seurasin perästä, sillä perheeni ei uskonut Sigin todella tekevän niin. Kissa rakastaa tuijottaa alas virtaavaa vettä, Sigin omistaja kertoi.