Lola Odusoga toteutti suuren unelmansa: ”Oon haaveillut salaa tästä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen malli ja entinen Miss Suomi Lola Odusoga on kirjoittanut kustannussopimuksen WSOY:n kanssa. Nainen on hehkuttanut asiaa Instagramissa paljastaen, että kirjailijan ura ei ole tuulesta temmattu haave.

– Oon haaveillut salaa tästä hetkestä koko elämäni, mutta pitänyt tämänkin haaveen visusti itselläni, Odusoga kertoo.

– Muistan kun aikanaan aloitin bloggaamisen ja dissaajia riitti, taas. Moni kommentoi, että ai säkin? Siis kaikkihan kirjottaa blogia, on niin muotia nyt, kuka sellasia jaksaa lukea?.

– Mun blogini on johtanut nyt lopulta siihen, että kirjoitin tänään nimeni yhden unelman alle, sillä tästä päivästä eteenpäin minua voi kutsua myös kirjailijaksi! Omaelämänkertaa ei kannata odotella, sellanen on musta julkaistu jo vuosia sitten toisen kirjailijan toimesta. Tämä on jotain ihan muuta ja selviää teille myöhemmin.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Hän on toiminut lisäksi esimerkiksi AlfaTV:llä Miss Suomi -kilpailun juontajana ja viime vuosina useiden realitusarjojen tuotantotiimeissä. Hän tekee edelleen töitä myös mallina.