Vandaalit iskivät – Tuure Boeliuksen mersuun ilmestyi pitkä naarmu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen tunnetuimpiin somevaikuttajiin kuuluvan ja laulajanakin uraa luoneen Tuure Boeliuksen auto on joutunut vandalismin kohteeksi. 21-vuotiaan tähden Mercedes-Benz -merkkisen ajoneuvon kylkeen ilmestyi suurikokoinen naarmu.

Tuure Boelius jakoi tapaukseen liittyvän videon Instagram-tarinoissaan. Videolla nelivetoisen vuoden 2021 Merced Benzin kyljessä nähdään pitkä viilto. Boelius kertoi tekevänsä tapauksesta rikosilmoituksen, ja epäilee asialla olleen auton vierellä lymyilleen nuorisojoukon joka vaikutti tunnistaneen hänet.

– Joku s*atanan k*rpä on v*ttu naarmuttanut tyyliin jollain avaimella mun auton, Boelius avautui videolla.

Boelius kommentoi myöhemmin Iltalehdelle ottavansa ilkivallanteon henkilökohtaisesti, sillä muut kadun varrella olleet autot olivat säästyneet naarmutukselta. Tekijöitä ei ole toistaiseksi saatu kiinni.