Jim Carrey paljasti suostuvansa vielä Ace Ventura -elokuvaan – mutta vain yhdellä ehdolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko ja näyttelijä Jim Carrey paljasti taannoin suunnittelevansa uransa lopettamista. Nyt tähti on paljastanut mitä vaadittaisiin, jotta hän suostuisi mukaan esimerkiksi uuteen Ace Ventura-elokuvaan. Vaatimuksena olisi täysin uusi näkökulma kompromissejä tekemättömältä ohjaajalta.

– Jos Christopher Nolan tulisi luokseni ja sanoisi ”haluan tehdä Ace Venturan kunnolla ja tehdä siitä jotain kiinnostavampaa… Silloin saattaisin kuunnella”, Carrey kertoi E! News -lehden videohaastattelussa.

– Useissa tapauksissa olet kuitenkin muuttunut ajan kuluessa niin paljon, että päädyt vain matkimaan sitä mitä teit vanhoina päivinä eikä alkuperäistä inspiraatiota ole enää mukana, Carrey jatkoi.

Ace Ventura ja Ace Ventura – luonto kutsuu lukeutuivat Carreyn uran ensimmäisiin menestyselokuviin. Sittemmin näyttelijä on suhtautunut pääosin kielteisesti jatko-osien tekemiseen, vaikka hänet nähtiinkin esimerkiksi Nuija ja tosinuija kaks -elokuvassa vuonna 2014.