Beverly Hillsin täydelliset naiset: Lisa Rinnan ystävä käyttää viinaa ja lääkkeitä sekaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa starttaa jo 12. tuotantokausi toukokuussa Yhdysvalloissa. Tulevissa jaksoissa nähdään, kuinka näyttelijä Lisa Rinna on huolissaan parhaasta ystävästään Erika Jaynesta. Nainen on käyttänyt lääkkeitä ja alkoholia sekaisin.

– Otat masennuslääkkeesi tai juot, mutta et voi tehdä molempia, Rinna sanoo tuotantokauden trailerilla viinilasillisen ääressä.

Trailerilla nähdään, kuinka Jayne kumoaa alkoholia reilusti. Hän paljasti sarjan edellisellä kaudella, että hänelle oli määrätty masennuslääke Lexaproa COVID-19-pandemian aiheuttamaan ahditukseen. Alkoholin ja Lexapron sekoittamista tulee ohjeiden mukaan välttää mahdollisesti vaarallisten sivuvaikutusten vuoksi.