The Weekndiltä elokuvamainen musiikkivideo – mukana Jim Carrey ja Squid Game -tähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen R&B-muusikko The Weeknd julkaisi alkuvuodesta tuoreimman Dawn FM -albuminsa. Nyt albumin Out of Time -kappaleesta on julkaistu elokuvamainen musiikkivideo, jolla esiintyy kaksi tunnettua näyttelijää.

The Weeknd esiintyy Out of Timen musiikkivideolla HoYeon Jungin, Netflixin suositusta Squid Game -sarjasta tunnetun näyttelijän ja mallin kanssa. Kaksikko nähdään viettämässä aikaa hotellissa ja muun muassa laulamassa karaokea. Video saa yllättävän ja synkän käänteen koomikko Jim Carreyn esittämän hahmon astuessa mukaan kuvioihin.

Jim Carrey on tehnyt The Weekndin kanssa yhteistyötä aikaisemminkin. Carreyta nimittäin kuullaan Dawn FM -albumin kertojaäänenä kolmessa kappaleessa. Albumilla vierailevat myös muun muassa Tyler the Creator, Lil Wayne, elokuvaohjaaja Josh Safdie ja Swedish House Mafia.