Äitin kohtalokas moka – pakkasi huumeet päiväkotilapsen eväisiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Louisianan poliisit kutsuttiin äskettäin West Monroessa sijaitsevaan päiväkotiin sen jälkeen, kun henkilökunta löysi huumeita 35-vuotiaan Jennifer Wisen tyttären eväslaukusta. Poliisitutkinta paljasti, että Wise oli jättänyt tytön lounaiden sekaan gramman metamfetamiinia, puolikkaan Xanax-pakkauksen ja useita annoksia rauhoittavaa klonatsepaamia.

Poliisin kuulustelussa Wise myönsi ostaneensa huumeet päivää aiemmin 75 dollarilla. Nainen myös myönsi, että etsi huumeita kuumeisesti poliisin saavuttua paikalle. Wisen asunnossa tehdyssä etsinnässä löydettiin yhdeksän grammaa metamfetamiinia, digitaalisia vaakoja ja lukuisia myynnissä yleisesti käytettyjä muovipusseja.

Wiseä syytetään neljästä törkeästä huumerikoksesta ja kahdesta väärinkäytöksestä. Hän on suljettuna Ouachita Parish -vankilaan 14.500 dollarin takuita vastaan, The Smoking Gun uutisoi.