Realitykurvitar paljasti rantakuntonsa – upeampi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen The Only Way Is Essex -realitysarja teki Gemma Collinsista seuratun julkkiksen kotimaassaan. Kurvejaan rohkeasti esittelevä nainen on aina ollut ylpeä muodokkaasta vartalostaan, mutta nykyään hän kuitenkin esittelee huomattavasti hoikempaa olemustaan sosiaalisessa mediassa.

Taannoisen elämäntapansa muutoksen myötä kymmeniä kiloja laihduttanut julkkiskaunotar nähdään nyt esittelemässä rantakuntoaan sosiaalisessa mediassa. Hän on pukeutunut vihreisiin biksuihin, jotka yllään hän nauttii elämästään auringossa.

Gemma Collins ei olisi ikinä uskonut, että hän tulisi joskus tekemään kuntoiluvideoita sosiaaliseen mediaan. Collins pitää Khloe Kardashiania omana inspiraationaan ja mainitsee naisen sekä hänen bikininsä, joihin pukeutumista Collins jo odottaakin.