Nicki Minaj esitteli pakaransa – somekansa riemastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Nicki Minaj on totuttu näkemään rohkeissakin kuvissa, mutta tähden taannoinen otos nousi otsikoihin hieman yllättävämmissä merkeissä. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamat pinkin sävyiset kuvat lisäsivät nimittäin Crocs-muovikenkien kysyntää hurjalla tavalla. Äskettäin kurvikas supertähti twerkkasi näyttävästi hotellin käytävällä, mutta nyt hän poseeraa estottomasti.

Nyt Nicki on poseerannut sosiaalisessa mediassa kuvassa, jossa hän kyykistelee näyttävästi pelkät stringit jalassaan. Asuvalinta nosti vääjäämättä hänen pakaransa kuvan päärooliin ja tarkoitus on tietenkin ollut varastaa somekäyttäjien huomio. Siinä kuva onnistuukin.

Page Six Style -sivuston mukaan Nicki Minajin tuoreet kuvat aiheuttivat jopa 4 900 prosentin piikin vaaleanpunaisten Crocs-kenkien myynnissä. Kiinnostus kenkiä kohtaan oli niin suurta, että Crocsin viralliset sivut jopa kaatuivat hetkeksi. Minajin lisäksi lukuisat muutkin räppärit poptähdet, kuten Post Malone, Justin Bieber, Bad Bunny ja Questlove, ovat edustaneet julkisuudessa Crocseissa.