Kim Kardashian paljasti: Ei suunnitellut mitään vakavaa Pete Davidsonin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi viime kuukausien kohutuimmista romansseista on ollut Kim Kardashianin ja koomikko Pete Davidsonin suhde. Tähdet eivät ole enää yrittäneetkään peitellä rakkauttaan. Kardashian julkaisi Instagramissa onnea hehkuvan otoksen, jossa pari on nauttimassa myöhäisillan purtavaa.

Nyt Kardashian on paljastanut, ettei hän alun perin suunnitellut vakavaa suhdetta koomikon kanssa. 41-vuotias tähti totesi Hoda Kotbin Making Space -podcastin haastattelussa elämässä tapahtuvan toisinaan käänteitä silloin, kun niitä vähiten odottaa.

– Kun se lopulta tapahtui, olimme vain: ”Voi luoja, en suunnitellut tätä. Tämä ei ole edes sitä, mitä olin ajatellut”… Ja se tekee kaikesta niin paljon ihanampaa ja hauskempaa, Kardashian totesi.

Kim Kardashianin ja 28-vuotiaan Pete Davidsonin suhdehuhut saivat alkunsa pian sen jälkeen, kun he esiintyivät yhdessä Saturday Night Live -ohjelmassa. Pariskunta teki suhteestaan Instagram-virallisen maaliskuussa 2022.