Aubrey O’day pysäyttävä näky somekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nainen joutui syksyllä skandaalin pyörteisiin paparazzin kuvattua hänet Palm Springsissä.

Tällä kertaa Aubrey O’day nähdään Indonesian Balilla ikuistetuissa kuvissa, joissa hän ei kyennyt pitämään omia näppejään erossa povestaan. Upeissa rantamaisemissa ikuistetuissa kuvissa kohukaunotar on pukeutunut violetteihin biksuihin.

Ihmiset eivät ole kummastuneita Aubrey O’Dayn ulkonäöstä vaan siitä, että hän muokkaa ilmeisesti kuviaan todella suurella volyymilla. Tämä jos mikä on vahingollista sosiaalisen median kulttuurille ja luo kehopositiivisuuteen turhaa stigmaa. Jos hän on aidosti tyytyväinen itseensä, ei kuvissa tarvitsisi esittää räikeästi sosiaalisessa mediassa jotain aivan muuta.