Gordon Ramsay koronakriisin seurauksista: ”Asiakkaista on tullut fiksumpia”

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapanemia ja sen aiheuttamat rajoitukset vaikuttivat rajulla tavalla muun muassa ravintola-alaan. Suorasanaisena tunnetun julkkiskokki Gordon Ramsayn mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole pelkästään huono asia.

Gordon Ramsay toteaa Radio Times- lehdelle pandemia-ajan vaikutusten olleen murskaavia ravintola-alalle. Hänen mukaansa asiassa on kuitenkin hopeareunus, sillä ahdingon myötä toimitsijoiden on täytynyt parantaa laatuaan.

– Vuokranantajat eivät vain sano: ”pidä lomaa pari vuotta”. Mutta mielestäni on selvää, että roska on nyt poissa, Gordon Ramsay avautui.

– Erinomaisessa asemassa olevia p*skalääviä, jotka hyödyntävät loistavia sijaintejaan ja joilla oli yliote. Mutta nyt homma on aloitettu puhtaalta pöydältä, mikä on hyvä, Ramsay tarkensi kommenttiaan.

– Asiakkaista on tullut parissa vuodessa paljon fiksumpia. He tietävät entistä enemmän ruoasta ja tehneet itse omaa hapantaikinaansa. Se on opettanut ravintola-alaa nostamaan rimaansa. Se on pyyhkinyt pois ylimielisyyden alalta, Kurjat kuppilat -sarjasta tunnettu tähti jatkoi.