Lemmikkipapukaija oli kadoksissa kolme vuotta – löytyi tv-sarjan tunnarin avulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolmen vuoden ajan kadoksissa ollut papukaija on löytynyt yllättävien käänteiden myötä. Perhe tunnisti kakadun kadonneeksi lemmikikseen tv-sarjan tunnuskappaleen avulla.

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa sijaitsevan metodistikirkon kuistille ilmestyi eräänä päivänä kirkkaan värinen lintu. Papukaijaa karanneeksi lemmikiksi epäillyt Louise Duncan otti yhteyttä paikalliseen Orca-eläinsuojaan. Facebookissa linnusta kuvia jakanut Orca sai pian viestin perheeltä, joka epäili kyseessä olleen heidän kadonnut kakadunsa Lucky.

Perhe keksi vedenpitävän keinon selvittää, oliko papukaija Lucky. He halusivat tietää, kuinka kakadu reagoisi The Andy Griffith Show -ohjelman tunnussävelmään. Lintu alkoi musiikin kuullessaan viheltämään ja nyökyttämään päätään sen mukana.

Perhe tunnisti kakadun Lucky-lemmikikseen, mutta valitettavasti he eivät voineet pienempään kotiin muuttamisen vuoksi tarjota sille tarpeeksi elintilaa. Lucky sai kuitenkin uuden kodin Orca-eläinsuojasta sen toimiston ikiomana lemmikkinä.