Rock in the City -festarit peruttiin kahdelta paikkakunnalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rock in the City -festivaalit oli tarkoitus järjestää ensi kesänä 13 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Festivaalikiertue on kuitenkin peruttu Jyväskylän ja Valkeakosken osalta.

Valkeakosken 31. heinäkuuta järjestettäväksi kaavailtu Rock in the City on järjestäjien tiedotteen mukaan peruttu lippujen heikon ennakkomyynnin vuoksi. Jyväskylän 12.-13. elokuuta järjestettäväksi suunnitellun tapahtuman perumisen taustalla on puolestaan kerrottu oleen se, ettei festivaaleille löytynyt pääesiintyjää.

Valkeakoskella tapahtumassa piti esiintyä muun muassa Danko Jones ja Uriah Heep. Rock in the City -festivaalikiertue on edelleen määrä järjestää tulevana kesänä Kuopiossa, Vantaalla, Raumalla, Helsingissä, Kouvolassa, Oulussa, Rovaniemellä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Keravalla ja Porissa.