Mikä biksuvartalo! Natasha Oakley herutteli huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa bikineissä, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Viime aikoina hän on välittänyt sosiaalisen median seuraajilleen upeita lomatunnelmia.

Niin nytkin, sillä Oakley poseeraa sosiaalisen median kuvissaan Bahamalla maisemissa, joihin varmasti moni suomalainenkin haluaisi parhaillaan päästä vierailemaan. Natasha tosin poseeraa siellä huvijahdin kannella upeissa valkoisissa biksuissa ja vartaloaan auliisti esitellen.

Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.