Pussycat Doll yhä kuin miesten päiväuni – biksuissa aamuauringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluun tehneen The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina haalinut itselleen suuren fanijoukon sosiaalisessa mediassa. Robertsin hauskat tarinat, vaikuttavat tanssivideot sekä näyttävät bikinikuvat ovat onnistuneet pitämään ihmiset viihdytettyinä.

39-vuotias laulajatar keikistelee tällä kertaa upeissa kuvissaan maaseudulla, jossa hän poseeraa vaaleanpunaiset biksut yllään auringonlaskussa. Hänen faninsa saavat ajoittain huomata, että heidän idolinsa on edelleen huippukunnossa ainakin fyysisesti.

Taannoin Ashley Roberts esitteli videollaan kotitreeniään valkoisessa pienessä topissa ja pikkuhousuissa. Nainen on ottanut tarvikkeikseen vain jumppamaton, valkoviiniä ja viinilasin. ”Kyse on tasapainosta”, Roberts kommentoi videotaan, jossa hän teki jumppaliikkeitään turkoosit korkokengät jalassaan.