Kohukurvitar Candy Charms tyrmistyttää – onko vartalossa mitään luomua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen aikuisviihdetähti Candy Charms nauttii ampiaisvyötärönsä esittelemisestä sosiaalisessa mediassa. Naisen muhkeat muodot ovat plastiikkakirurgien aikaansaannoksia, joita hän esittelee auliisti paljastavissa asuissa.

Nyt Candy poseeraa peilin edessä, jossa hän kuvasi itse itsensä. Näyttävä neitokainen oli pukeutunut biksuihin, jotka hädin tuskin pystyivät pitämään hänen jättimäiset kurvinsa järjestyksessä. Candyn vartalossa on keinotekoista täytettä enemmän kuin monilla perinteisillä kurvittarilla yhteensä.

Lontoossa asuva Candy Charms on kertonut avoimesti kauneusleikkauksistaan. Hänelle tehtiin viime vuonna rasvansiirto, jossa poistettiin hänen kehonsa rasvaa ongelma-alueilta ja siirrettiin sitä takamukseen. Candy Charmsin keho on hänen työpaikkansa, sillä hän tienaa itseään esittelemällä.