Mysteerieläin hämmensi eläintarhassa – sitten koominen totuus paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläintarhojen aitauksien sisälle päätyy toisinaan kutsumattomia vieraita. Juuri näin pelättiin tapahtuneen Walesissa sijaitsevassa eläinpuistossa, kunnes tulokas paljastui harmittomaksi ilmestykseksi.

Kilgettyssä sijaitsevan Folly Farm Adventure Park & Zoo -puiston vieraat kertoivat viikonloppuna työntekijöille nähneensä tarhassa tunnistamattoman eläimen. Otuksesta oli tehty havaintoja mangustien aitauksen sisällä. Eläintehoitajat riensivät nopeasti tarkastamaan, oliko kutsumattomattomasta vieraasta uhkaa mangusteille.

– Me kaikki raavimme päitämme. Oliko kyseessä Loch Nessin hirviön miniversio? Mystinen vesilisko?, eläinpuiston Facebook-sivulla kirjoitettiin.

Henkilökunnan helpotukseksi vieras osoittautui harmittomaksi. Todellisen eläimen sijaan kyseessä oli lelukrokotiili, jonka joku oli pudottanut lammikkoon. Eläintarhan henkilökunnan mukaan tapaus kirvoitti hyvät naurut harmaaseen maanantaiaamuun.