Mikä vartalo! Missikaunotar Pia Lamberg poseerasi auliisti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään malliuraa Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut jo vuosia. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään fitness-painotteinen.

Tällä kertaa Pia poseeraa someseuraajiensa iloksi näyttävästi rannalla Malibussa, hieman Los Angelesin pohjoispuolella. Tyynenmeren rannalla missikaunotar on pukeutunut violetteihin biksuihin ja Lamberg toivottaa kuvansa myötä seuraajilleen hyvää pääsiäistä.

Taannoin Pia Lambergilla oli aihetta juhlaan, sillä hän sai uuden kansalaisuuden. Lamberg julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jolla hän juhlisti merkkipäivää. Missikaunotar sai nimittäin Yhdysvaltojen kansalaisuuden, eli hän on nyt virallisesti amerikkalainen.