Nautintoa rohkeille naisille – auttaa g-pisteen löytöretkellä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Mikäli himoitset tajunnanräjäyttävästä nautinnosta, kannattaa etsiä omasta kehosta erogeenisimmät alueet. Naisilla yksi parhaimmista kohteista sijaitsee emättimen sisäpuolella ja sitä kutsutaan g-pisteeksi. Kun sen kerran löytää, ei siitä haluaisi luopua koskaan.

– Tutkin tietoja g-pisteestä ja päätin, että on aika tutkia aihetta tarkemmin myös tosielämässä. Tarvitsin sopivan hieromasauvan, kertoo g-pisteeseensä löytöretken tehnyt PureWow-lehden toimittaja Gabriella Cicero.

Hän kertoo lukeneensa aiheesta lukusia artikkeleita ja etsineensä oikeaa välinettä. Sitten hän kohtasi veikeän yksinkertaisen sauvan nimeltään The Romantic. Kyseessä on Smile Makers -nimisen yhtiön tuote.

– Romanticin mukana tulee myös suloinen ohjekirja, jossa on neuvoja valmistautumiseen intohimoiseen kokemukseen itsesi kanssa. En ole suuri paperiohjeiden ystävä – yleensä jätän ne lukematta ja teen vain omia juttujani – mutta olin todella yllättynyt siitä, kuinka paljon tiedot auttoivat minua, Cicero jatkaa.

Ohjeet:1. Ota aikaa itsellesi ja rauhoita tilanne2. Käy vessassa ennen aloittamista3. Antaudu kyytiin ilman odotuksia tai jännitteitä