Sairaalloisen lihava Tammy tulevaisuustaan: ”Parisuhde menee kaiken edelle”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -ohjelman tähti Tammy Slaton on junnannut elämässään kaksi vuotta paikoillaan samaan aikaan, kun hänen siskonsa on edistynyt unelmiensa tavoittamisessa. Vastoin odotuksia, Tammy ei ole laihtunut, ei ole päässyt lihavuusleikkaukseen tai saanut muutenkaan elämäänsä eteenpäin. Perhe on huolestunut.

Tammy kaipaa kipeästi parisuhdetta ja hän on jopa valmis panemaan rakkauden oman terveytensä edelle. Hän suunnittelee seuraavan viiden vuoden aikana käyneensä läpi lihavuusleikkauksen, matkustelleensa ympäri maailmaa, tavanneensa elämänsä rakkauden ja menneen naimisiin.

Tammy lopetti äsken seurustelun Phillip-nimisen miehen kanssa, koska heille tuli jatkuvasti riitaa. Lisäksi mies oli tuhoisa Tammyn laihduttamisen kannalta. Hän on kuitenkin avoin uudelle parisuhteelle, mutta vaarana on, että se vaikuttaa tuhoisasti hänen terveyteensä.