Spice Girls -tähden veli kuoli yllättäen – löydettiin tajuttomana kotoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -yhtyeestä tutun Geri Hornerin veli Max Halliwell menehtyi taannoin vain 54-vuotiaana. Kuolinsyytä ei ole vielä kuukausia myöhemmin kerrottu julkisuuteen, vaikka kuoleman jälkeen viranomaiset kertoivat kuolinsyyntutkijan selvittävän asiaa.

Max Halliwellin kotiin soitettiin poliisit keskiviikkona 17. marraskuuta, kun häneen ei saatu yhteyttä. Poliisia pyydettiin tarkastamaan miehen vointi. Paikalle meni myös ambulanssi, jonka henkilöstö löysi miehen elottomana. Hertfordshiressä asuva Max toimitettiin sairaalaan ja hän kuoli siellä viikkoa myöhemmin.

Kuolinsyytä ei ole paljastettu, mutta viranomaiset ovat sittemmin paljastaneet, että kuolemaan ei epäillä liittyneen esimerkiksi rikosta. Geri oli erittäin läheinen veljensä kanssa ja hänen kerrotaan olevan todella murtunut kuolemasta. Poliisi ei kertomansa mukaan epäile rikosta.

– Ymmärrätte varmasti, että tämä on vaikeaa aikaa, joten pyydämme kaikkia kunnioittamaan perheen yksityisyyttä, Geri Hornerin edustaja tiedotti Daily Mailin mukaan.