Poliisi selvitti polttoainevarkauksien sarjan – miehille tuhansien litrojen saalis Turun seudulla

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turun seudulla tapahtui maalis-huhtikuussa rikosten sarja, jossa varkaiden mukaan päätyi suuria määriä polttoainetta. Rikokset kohdistuivat kuljetusliikkeiden ajoneuvoihin. Teoista epäillään kahta parikymppistä miestä.

Lounais-Suomen poliisin tutkimassa rikoskokonaisuudessa autoista anastettiin yhteensä tuhansia litroja diesel-polttoainetta. Polttoainetta varastettiin seitsemän eri kuljetusyhtiön autoista Turun lisäksi Raisiossa, Naantalissa, Aurassa, Liedossa ja Kaarinassa.

Tekijät saivat yhdellä kertaa saalikseen polttoainetta muutamista sadoista litroista aina tuhanteen litraan. Useissa tapauksissa varkaat olivat liikkeellä yöaikaan. Poliisi pääsi tiedotteensa mukaan kaksikon jäljille omien tutkintatoimenpiteidensä avulla, ja tapauksia tutkitaan varkauksina.