Sointu Borg tyrmäävän kuumassa kuvassa: ”Nahkatoppi niskassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen yrittäjä, julkkiskaunotar ja realitytähti Sointu Borg nousi taannoin Diili-ohjelman voittajaksi ja sittemmin häntä on viety vauhdilla uusiin bisneksiin ja haastatteluihin. Kurvikas kaunotar on aiheuttanut keskustelua myös rohkealla pukeutumisellaan, jota hän on itsekin kommentoinut aktiivisesti.

Tällä kertaa Sointu on poseerannut sosiaalisessa mediassa todella tyylikkäässä ja kuumassa kuvassa, jossa hänet nähdään mustaan nahkatoppiin pukeutuneena.

– Nahkatoppi niskassa valmiina näyttään närhen munat. Ei mitään sen syvällisempää tällä kertaa, Sointu kirjoittaa kuvansa yhteydessä. Taannoin hän kommentoi osuvasti pukeutumisen ja uskottavuuden suhdetta.

– Yleensä pöytään lätkäistään uskottavuus-kortti. Naisilla kun uskottavuus ja pukeutumisen siveystaso kulkevat jostain syystä käsi kädessä. Sopiva hameen pituus ja kaula-aukon kohtuullisuus ovat olleet naispukeutumisen ikuisia keskustelunaiheita. Vastavalmistunut ekonomi-mies ei työhaastatteluun suunnatessaan jännitä, korostavatko housut liialti tämän treenattua takalistoa, Sointu totesi.