Siepattu teinityttö pelastui – hälytti apua TikTokista opitulla käsimerkillä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa kadonneeksi ilmoitettu teinityttö pelastui taannoin TikTok-somepalvelussa opetetun käsimerkin avulla. 16-vuotias hälytti apua liikkuvan auton takapenkiltä käsin.

Moottoritiellä Kentuckyssä ajanut moottoripyöräiliä oli huomannut edellä liikkuneessa ajoneuvossa nuoren tytön, joka ilmaisi äänettömästi tarvitsevansa apua. Teinin tekemässä käsieleessä hän sulki peukalonsa ulospäin osoittavan kämmenen sormien taakse. Eleen tunnistanut motoristi jatkoi auton seuraamista ja soitti hätänumeroon.

Lopulta poliisi pysäytti auton ja pelasti kadonneen nuoren. Autoa ajanut epäilijä oli CNN-uutissivuston mukaan siepannut tytön Pohjois-Carolinassa ja kuljettanut tätä Ohioon, jossa hänellä on sukulaisia. Siepattu tyttö oli kertonut poliisille oppineensa hälyttämään apua sanattomalla eleellä TikTok-videopalvelusta.