Häissä tarjoiltiin kannabiksella terästettyä lasagnea – morsian ja tarjoilujen järjestäjä pidätetty

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa taannoin järjestetyt häät saivat erikoisen käänteen. Juhlissa tarjoiltua ruokaa epäillään terästetyksi sen häävieraille aiheuttamien oireiden vuoksi.

Helmikuussa Floridan Longwoodissa järjestettyihin häihin osallistui 30-40 vierasta. Paikalle hälytettiin poliisi ja ambulanssi osan vieraista alettua tuntemaan olonsa huonovointiseksi ja päihtyneeksi. Yksi vieraista kertoi poliisille tunteneensa, kuin hänen sisällään olisi huumeita.

Häävieraat epäilivät tarjoilujen sisältäneen kannabista. Tarjolla ollutta ruokaa takavarikoitiin todistusaineistona. Laboratoriossa lasagnesta ja leivästä löydettiin kannabiksen päihdyttävää ainesosaa, THC:tä.

Poliisi on sittemmin pidättänyt häiden morsiamen Dayna Glennyn ja tilaisuuden tarjoilut järjestäneen Joyceyln Bryantin. Heitä syytetään Click Orlando -uutissivuston mukaan muun muassa rikollisesta huolimattomuudesta ja kannabiksen välittämisestä.