Morsian raivostui ennen häitään – sisko oli laihtunut 45 kiloa korona-aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korona-aikana terveellisemmät elintavat omaksunut 28-vuotias nainen on kirjoittanut Redditiin erikoisesta ongelmastaan. Hänen on väitetty laihtuneen väärin, koska pudotti painoaan yhteensä 45 kiloa juuri ennen siskonsa häitä.

– En asu perheeni lähellä enkä postaa sosiaalisessa mediassa, joten perheeni ei ole ollut tietoinen painonpudotuksestani. Mainitsin aiemmin, että teen nykyään terveellisempiä valintoja, mutta siinä se, redditor aloittaa.

Hän kertoo menneensä perheensä luokse kaksi viikkoa ennen häitä auttamaan järjestelyissä. Hän on aidosti onnellinen siskonsa tulevan avioliiton puolesta ja samalla tietysti tyytyväinen terveellisempään elämäntyyliinsä. Perhe kuitenkin järkyttyi hänen laihtumisestaan.

– Siskoni järkyttyi nähdessään minut. Hän itse on lihonut hieman, tuskin moni edes huomaa ja hän näyttää edelleen hyvältä. Mutta luulen, että tämä on ensimmäinen kerta elämässämme, kun olen häntä pienikokoisempi. Olen aina ollut se ”lihava sisko”. Pohjimmiltaan hän syyttää minua siitä, että yritän saada hänet huonoon valoon ja vanhempani ovat täysin hänen puolellaan, sisko tilittää ja kysyy, onko hän inhottava ihminen laihtumisensa vuoksi.