Aikuisviihdetähden rinnat olivat pullahtaa asusta – uhmasivat painovoimaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen Aletta Ocean julkaisee Instagramiin ainoastaan omakuvia. Hän valikoi sensuellit otokset sosiaaliseen mediaan, mutta hemmottelee faneja maksullisella sivustolla aikuisviihteellä. Houkuttelu aikuisviihteen pariin onnistuu pikkutuhmilla otoksilla.

Sen taidon tämä oikealta nimeltään oleva Dóra Varga hallitsee. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta, mutta siirtyi nopeasti voiton jälkeen aikuisviihteen pariin. Hänellä on nykyään 4,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Lokakuisen omakuvan teemana on ruskan väreistä tuttu ja rohkea oranssi. Rintojen alapuoli paljastuu kaulanauhan varassa olevien kangaskaistaleiden pingottuessa jättisuurten rintojen sivuille. Myös hänen huulensa näyttävät suurentuneen entisestään.