Hampurilaista paljastui karmiva yllätys – välissä oli mätänevä sormi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Boliviassa asuva nainen löysi taannoin ravintolasta tilaamastaan hampurilaisesta yllätyksen, jollaisia nähdään tyypillisesti lähinnä kauhuelokuvissa. Burgerin välissä oli mätänevä ihmisen sormi.

Estefany Benitez kertoo tilanneensa harmpurilaisen Santa Cruz de la Sierrassa sijaitsevasta Hot Burger -ravintolasta. Pureskellessaan hampurilaista hän tunsi hampaidensa välissä jotain outoa. Se paljastui ihmisen sormeksi.

Benitez julkaisi kuvia ja videon karmivasta löydöksestään Facebookissa. Hot Burgerin edustaja oli kertonut pihvien saapuvan heille valmiina ja oli ilmoittanut sulkevansa ravintolan välittömästi, mutta näin ei kuitenkaan Benitezin mukaan käynyt.

Hot Burgerin edustaja on New York Post -lehden mukaan sittemmin kuvaillut löydöstä epäonniseksi tapaukseksi ja kertonut työntekijän menettäneen osan sormestaan lihaa valmistellessaan. Paikallinen poliisi on vahvistanut väitteen. Bolivialaiset viranomaiset ovat sittemmin sulkeneet ravintolan ja langettaneet tapahtuneesta sakkorangaistuksen.