Michael Monroe juhlistaa 60-vuotissyntymäpäivää suurkonsertin merkeissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen rockin elävä legenda Michael Monroe täyttää kesäkuussa 60 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi muusikko nousee syyskuussa Helsingin jäähallin lavalle juhlakonsertin merkeissä.

Jättikeikalla kuullaan kappaleita niin Hanoi Rocksin tuotannosta kuin Michael Monroen koko soolouraltakin. Mukaan mahtuu myös aikaisemmin Monroen keikoilla kuulemattomia kappaleita.

Muusikkoa säestää juhlakeikalla hänen pitkäaikainen bändinsä, joka koostuu Sami Yaffasta, Karl Rockfististä, Rich Jonesista ja Steve Contesta. Lavalle nousee myös Monroen kanssa yhteistyötä vuosien varrella tehneitä muusikoita Suomesta ja ulkomailta.

Michael Monroe julkaisee kesäkuussa tuoreen I Live Too Fast To Die Young -albuminsa. Tähden 60-vuotisjuhlakeikka järjestetään Helsingin jäähallissa perjantaina 23. syyskuuta 2022. Liput saapuvat myyntiin Lippupisteeseen 2. toukokuuta alkaen 49,90 euron hintaan.