Biisonimafian Janne Kaperi uudesta elokuvasta: ”Näytetään miten niillä mopoilla voi ajaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille suomalaisille varsinkin YouTubesta tuttu Biisonimafia on julkaissut valkokankaille elokuvan MC Helper BeKings, joka on ryhmän pitkäaikaisen haaveen toteutuminen. Staran haastattelussa Kai Rinkinen ja Janne Kaperi sekä tuottaja Eve Särkänne kertoivat elokuvan tekemisestä ja tärkeän virstanpylvään saavuttamisesta. Kaperi on innoissaan varsinkin mopolla tehtävien kohtausten lopputuloksesta.

– Positiivinen pössis päällä ja selkä odotusasetelma on. Nyt on kyllä mukavaa, kun voi itse suoraselkäisesti seistä tämän takana. Kaikista aikaisemmista leffoista on budjettisyistä jouduttu vähentämään ajamista, mutta nyt me päästiin näyttämään. Ajokohtaukset ovat tässä täysin omalla tasollaan ja keula pysyy pystyssä. Nyt näytetään miten niillä mopoilla voi ajaa, Janne Kaperi kertoi.