Erika Vikman sai paniikkikohtauksen risteilykeikalla: ”Minun oli pakko poistua lavalta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen poptähti Erika Vikman nousi sunnuntaina Goom-opiskelijaristeilyn lavalle. Laulajan esiintyminen jouduttiin kuitenkin keskeyttämään ennen aikojaan. Vikman on sittemmin kertonut tapahtuneesta tarkemmin Instagram-julkaisussaan.

– Jouduin tilanteeseen, jossa minun oli pakko poistua lavalta kesken biisin. Kävin lavan takana ja tulin takaisin, lauloin kappaleen loppuun. Sen jälkeen kerroin yleisölle syyn poistumiselleni: Olin saanut paniikkikohtauksen, Vikman kirjoitti.

Vikman kertoo taistelleensa paniikkihäiriön kanssa jo muutaman vuoden ajan, ja joskus kohtauksia tulee myös lavalla. Tähden mukaan kohtaus on aina musertava ja pelottava, mutta toistaiseksi hän on keikalla onnistunut jatkamaan esiintymistä. Vikman halusi jakaa asian seuraajiensa kanssa, sillä hän ei halua antaa pelolle valtaa ja alkaa välttämään tilaneita joissa kohtaus voisi tulla.

– Jos joskus poistun lavalta yhtäkkiä omituisesti, se johtuu paniikkikohtauksesta. Se ei johdu yleisöstä eikä ole vakavaa – tulen kyllä takaisin. Tärkeintä on, että en anna pelolle valtaa, koska jos jotain rakastan niin työtäni, Vikman totesi.