Halle Berryn kaula-aukko hakee vertaistaan – häikäisevä asuvalinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta syyskuussa tähti löysi uuden rakkaan rinnalleen. Sittemmin Berryn on huhuttu eronneen muusikko Van Huntista.

Tällä kertaa Halle nähdään poseeraamassa hopeanhohtoisessa housupuvussa, jonka etumus on jätetty lähes paljaaksi. Se paljastaa poikkeuksellisen paljon Berryn kaula-aukkoa, eikä hänellä ole nykytrendin mukaisesti lainkaan paitaa tai rintaliivejä asunsa alla.

Taannoin Berry kunnioitti kansallista fitness-päivää ja muistutti miten tärkeää on rohkeus, uuden kokeileminen ja itsensä ylittäminen. Elokuvatähti Halle Berry muistetaan monista elokuvista, mutta hänen uransa ikonisin kohtaus nähtiin, kun hän nousi merestä rannalle James Bond -elokuvassa.