Ozzy Osbourne kiidätetty sairaalaan koronan vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Ozzy Osbourne on kärsinyt viime vuosina terveysongelmista. Nyt 73-vuotiaan muusikon on paljastettu joutuneen sairaalaan sairastuttuaan koronaan.

Uutisen Ozzyn sairaalahoitoa vaatineesta koronatartunnasta paljasti hänen vaimonsa Sharon. Managerivaimo kertoi vetäytyvänsä tauolle uudesta työstään The Talk -ohjelman juontajana auttaakseen puolisoaan.

– Puhuin juuri Ozzyn kanssa ja hänen tilansa on ok. Olen juuri nyt erittäin huolissani hänestä. Selvisimme kaksi vuotta ilman, että hän sairastui koronaan. On juuri Ozzyn tuuria, että hän sai sen nyt, Sharon kertoi ohjelmassaan.

Ozzy Osbourne paljasti vuonna 2020 saaneensa Parkinsonin taudin diagnoosin. Hän joutui noihin aikoihin myös leikkaukseen kaaduttuaan pahasti. Lisäksi Ozzyn terveyttä ovat viime vuosina uhanneet keuhkotauti ja peukalossa ilmennyt bakteeri-infektio.